Retrobuli Best of Fenyővel

  •  
  •  
  •  

Azok akik kilihegték magukat a délelőtti futó és kerékpáros fesztivál után, délutánra újból bemelegedhettek. A Káposztásmegyeri Nap színpadán egymásnak adták a kilincset a sztárvendégek.

Délután négykor a gyerekeket varázsolta el az Alma együttes, akik persze a szülők arcára is mosolyt varázsoltak. Őket az egyik tehetségkutatóból megismert Non Stop formáció műsora, majd Muri Enikő koncertje persze azért még az Almánál is jobban érdekelte.

Az újpesti bulihagyományokat folytatva a közönség ezúttal is megtöltötte a területet. Ez egyébként megfigyelhető bármilyen rendezvényen mostanában: bárhol van a buli, teltház van.

Különösen ha olyan előadáók lépnek színpadra, akik miatt anyukák és tinilányaik kézenfogva jönnek koncertre: Takács Nikolas, a jelen után ugyanis Fenyő Miklós, a múlt, vagy mit is beszélünk, a “korábbi jelen” következett.

A 65 éves rock’n’roll sztár olyan showt mutatott be, hogy még a fűszálak is hajladozni kezdtek. Valódi élő Best of… koncertet kaptunk. Fenyő Miklós pedig egy 65-ös számú Újpest mezt a polgámestertől: Újpest így köszönte meg a 65 éves művésznek a szórakoztatást.

Még több kép ITT!