Retromajális negyedszer

  •  
  •  
  •  

A hét közepétől négynapos „hétvége” köszönt ránk, az ünnep első napjára, vagyis május 1-jére a Semsey parkba csábítjuk Önöket. Az Újpesti Majálist a retro jegyében negyedik alkalommal rendezi meg Újpest Önkormányzata. A rendezvényen ezúttal is minden korosztály megtalálhatja a kedvére való programot.

A kép megtekintéséhez kattintson ide

Május 1-jén 10 órától májusfaállítással és a Bem Néptáncegyüttes hagyományőrző műsorával indul az egész napos műsor, majd a színpadon és a parkban tovább peregnek az események. A délelőtt során néptánc, színház, bűvészprodukció, majd a Rutkai Bori Banda szórakoztatja az aprónépet. Délután Oszvald Marika operett- és musicalműsora, majd a Madarak bulizenekar várja a nagyérdeműt. A program szabadtéri mozival zár: a Csinibaba pereg a kivetítőn.

A majális hangulatát további programok színesítik a nap folyamán. Lesznek nosztalgiajátékok, kézműves-foglalkozások, továbbá ajándéktárgy- és játékvásárlási lehetőség és számos meglepetés várja a vendégeket.

A retrohangulat jegyében elmaradhatatlan a hagyományos párosítás: virslit mustárral, friss kenyérrel és sörrel, de további ízletes ételeket-italokat, édességeket fogyaszthatnak a majálisozók.

Az Újpesti Majális az első ama események sorában, amelyet kutyabarát rendezvényként ajánl az önkormányzat a nagyérdemű, így a négylábú kedvencekkel érkezők számára is. A program mindenki számára ingyenes.