Robogó rendőrök

  •  
  •  
  •  

Két új robogóval bővült a Káposztásmegyeri Rendőrőrs járműparkja. A kismotorokat Újpest Önkormányzata a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzattal karöltve ajándékozta az őrs dolgozóinak.

Két 50 köbcentis robogóval gazdagodott a Farkaserdő utcai Káposztásmegyeri Rendőrőrs. Az eseményen többek közt Wintermantel Zsolt polgármester, dr. Dabous Fayez, a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat elöljárója, Cserna Sándor közbiztonsági referens, Meichl Géza rendőrezredes, az ORFK gazdasági főkapitány helyettese, valamint a IV. kerületi Rendőrkapitányság vezetője, dr. Terdik Tamás is jelen volt.

Az újpesti rendőrkapitány köszönetét fejezte ki a robogókért, melynek jövőbeli fenntartási költségeit az önkormányzat állja. A motorok a legjobb helyre kerültek, hangsúlyozta a kapitányságvezető. Hiszen a járművek ebben a városrészben kiválóan alkalmasak arra, hogy a kis utcákon a megfelelő erővel gyorsabban érjenek el a járőrök az olyan helyekre, melyek megközelítése autóval nem lehetséges ilyen gyors tempóban.

Wintermantel Zsolt az átadáson kiemelte, ez a lépés tulajdonképpen egy próba is egyben. Hiszen ha Káposztásmegyeren beválnak a robogók, akkor a tervek szerint Újpest belső területein is alkalmazni fogják a hatékonyság növelésének érdekében.

(antosa)