Sikeres rajt után folytatás március 11-én

  •  
  •  
  •  

Sikeresen rajtolt el kedden az önkormányzat és az újpesti piac új kezdeményezése, az Újpesti Piacnap. Az akciós árut kínáló Vértes Ázsió standjánál kora reggel már gyülekeztek a vásárlók.

Az újpesti piac az önkormányzattal közösen egy akciót indított március 4-étől, amelynek keretében minden héten kedden vagy szerdán, az Újpesti Piacnapon egy-egy kereskedő kínálja – a készlet erejéig – nagyon kedvezményes áron a termékeit. A sorozat a Vértes Ázsió Bt. standján indult sertéstőkehús akcióval március első keddjén. Ottjártunkkor már sor állt a pult előtt.

– Az Újpesti Naplóból értesültem erről a kezdeményezésről, nagyon jónak tartom. Ma kifejezetten ezért jöttem ki. Két kicsi gyermekem van, nem mindegy, hogy mit és menynyiért vásárolok, nekem sokat jelent egy ilyen kedvezmény – mondja egy fi atalasszony, Szilvia.

Egy középkorú úr listával érkezik. Mint elárulja: a felesége olvasta az Újpesti Naplóban, hogy lesz akciós áron hús, és őt küldte el vásárolni. 

A középkorú Rózsa sokat jár a piacra, mint mondja, mindig keresi az akciókat.
– Erről most kivételesen nem értesültem, de örülök, hogy megtudtam, Nagyon jó ötletnek tartom ezt az akciót. Általában csütörtökön szoktam kijönni a piacra, de ezentúl lehet, hogy a kedvezményes napokon is kijövök – árulta el.


Március 11-én, kedden 7 órától a Duna- Muhari Bt. boltjában minden sertéstőkehús 1090 Ft/kg!

A bolt a Piacfelügyelőség mellett található.

Keresse az “AKCIÓS” zászlót! Az akció a készlet erejéig tart.