Sikert aratott a TeSzedd

  •  
  •  
  •  

Az ország legnagyobb hulladékgyűjtési akciójában természetesen Újpest is részt vett. A TeSzedd mozgalom szervezői kerületünkben több helyszínre várták az önkénteseket, akiknek a helyszínen biztosították a gyűjtéshez szükséges felszerelést (zsákokat, kesztyűket). A Munkásotthon utca 39-41. számú ház előtt például Jókay Attila önkormányzati képviselő segédkezett a zsákok kiosztásában.

Újpest Önkormányzata és a Káposztásmegyeri Családok Egyesülete a Farkaserdő északi részének megtisztítását vállalták. Érkeztek szülők és gyerekek, idősek és fiatalabbak egyaránt, olyanok, akik tenni szeretnének környezetük tisztántartása érdekében. Apró meglepetés is érte az önkénteseket, hiszen a Miaara Cukrászda megvendégelte a munkában résztvevőket. Köszönet érte.

Az Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia közössége szintén csatlakozott a TeSzedd mozgalomhoz, ők a templom előtti parkosított teret, a közeli parkolót és a plébánia környékét tisztították meg. Wintermantel Zsolt, több helyszínen maga is besegített a munkába, és örömmel nyugtázta, idén is sikert aratott az akció.

(G)