Simon Krisztián adta át az ajándékokat Magyarkanizsán

  •  
  •  
  •  

A szurkolók és a klub által felajánlott ajándékok mellett a Rex Állatotthon Guiness-rekord gyűjtéséből kapott 300 plüssjátékkal, valamint az Unilever adományaival indult útnak a Porsche Hungária segítségével az Újpest FC küldöttsége a vajdasági Magyarkanizsára.

A városházán Lackó Róbert alpolgármester Simon Krisztiántól vette át az ajándékokat, amelyeket a városban már hagyománynak számító Örömünnep keretében vesznek majd át a szegényebb sorsú magyar családok tagjai, még karácsony előtt.

A fogadás után a vendéglátók Tótfalura invitálták az újpesti csoportot, ahol Bata Ferenc, a település polgármestere, valamint Apró Attila, a Nyers István Akadémia szakmai vezetője mutatta meg az iskolából, kollégiumból valamint három pályából álló, egykori létesítményt.

Köszönjük szurkolóinknak és partnereinknek, hogy az elmúlt hetekben bebizonyították, a segítésnyújtás nem ismer határokat. Bízunk benne, hogy együtt sikerült minél több család ünnepét még szebbé tennünk – írta levelében az Újpest FC vezetése.

ufc.hu/g