Simon Krisztián: Több mérkőzést már nem szeretnék kihagyni

  •  
  •  
  •  

Remekül szállt be a Siófok elleni bajnoki mérkőzés második félidejére Simon Krisztián, aki több szép elfutás mellett kihagyhatatlan helyzetbe is hozta Kabát Pétert a második újpesti gól előtt.

 - Már akkor elkezdtem melegíteni, amikor a 20. perc környékén Balogh Balázs összefejelt az egyik hátvéddel, így mindkét siófoki gólt a kapunk mögött láttam – bevallom, hidegzuhanyként értek a találatok – mondta a csatár. – A szünetben azt kérte tőlem JosDaerden, hogy próbáljak minél többször a védők mögé kerülni. Tudtam, hogy nyernünk kell, biztos voltam benne, hogy megfordítjuk a meccset.
A játékostársak által csak Mócinak becézett játékos mögött nehéz hónapok vannak, hiszen talpcsont-törései után két kisebb izomsérülés is hátráltatta az őszi idényben.
Figyelmeztettek arra, hogy hosszabb kihagyás után gyakran előfordulnak kisebb izomsérülések, erre sajnos nem tudott rácáfolni az én szervezetem sem – emlékezett Krisztián. – Nem volt könnyű túllendülni ezen, de mindkétszer arra gondoltam; ha már ezen a fél éven túl vagyok, akkor ezt a két rövidebb kihagyást kibírom valahogy. Bízom benne, hogy a rossz szériának vége, több mérkőzésről már nem akarok hiányozni sérülés miatt. 
Gyorsabbnak és dinamikusabbnak érzem magam, mint korábban, jót tett az elmúlt hónapokban elvégzett kemény edzésmunka. Azt viszont elismerem, hogy a téli alapozásra az erőnlétem miatt szükségem van, hiszen a nyári felkészülésnek ez a szakasza kimaradt a sérülés miatt.
Simon Krisztián természetesen csapattársaival együtt győzelmet vár a vasárnapi DVTK elleni mérkőzésen. A 16:30 órakor kezdődő találkozó az utolsó NB I-es bajnoki lesz 2012-ben a Szusza Ferenc Stadionban.
ujpestfc.hu/gg