Smile-koncerttel zárult az Ifjúsági Nap

  •  
  •  
  •  

Újpest Önkormányzata az Újpesti Gyermek és Ifjúsági házzal együttműködve Ifjúsági Napot szervezett és rendezett az elmúlt hét péntekére a Tábor utcai sporttelepen. A rendezvény nem titkolt célja a sport, az egészség és a szabadidő hasznos eltöltésének hangsúlyozása volt.

Délután két órától népesültek be a pályák, különféle sportversenyeken mérhették össze tudásukat a résztvevők. Akadt, aki a kispályás focit részesítette előnyben, mások röplabdáztak, floorballoztak, de volt aki a minigolfban bizonyított. Szerencsére a tájfutás versenyében sem tévedt el senki. Talán a pontgyűjtő verseny aratta a legnagyobb sikert, hiszen tíz állomáson lehetett sok-sok pontot begyűjteni, és azokat értékes ajándékokra váltani a pontboltban. Gyűlhettek a pontok ugrálókötelezésben, felülésben, fekvenyomásban, birkózásban vagy éppen a céllövészetben is.

A lány és a fiú kategóriában a legtöbb pontot összegyűjtő próbázók a Nap Bajnoka címet is elnyerték. Ők külön jutalomban is részesültek. A díjakat és a szebbnél-szebb serlegeket Wintermantel Zsolt Újpest polgármestere adta át a győzteseknek és a helyezetteknek.

Az Ifjúsági Nap a Smile Showtime Band jótékonysági koncertjével zárult.

(gergely)