Sportos buli kezdődik

  •  
  •  
  •  

Augusztus 29 és szeptember 1. között rendezi meg Újpest Önkormányzata az Újpesti Városnapokat. A monstre városünnepen a már megszokott programok mellett a már megszokott színvonalú és népszerűségű fellépők gondoskodnak majd a felhőtlen szórakozásról. Lesz magyar nóta, kézműves foglalkozás, gyermekprogram, ugrálóvár, és a Tarzan™ Park is kiköltözik a Szent István térhez erre a négy napra.

Az esti bulik ezúttal nagyrészt a retro érzés jegyében zajlanak majd, hiszen találkozhatunk A Happy Gang-gel, a V-Tech-kel, sőt, Dévényi Tibi bácsival  is. Fellép majd Charlie, Pál Dénes, Oláh Gergő, Kállay-Saunders András, a Prison Band, és Rúzsa Magdi is. Várhatóan idén is telt házas őrületes bulit ad a Majka-Curtis-BLR trió, akik a szombat esti programot erősítik.

Különleges programként idén először mutatkozik be a Városnapok keretein belül a Sportos Újpest Program, amelynek egyik legfőbb eredménye, hogy idén Újpest nyerte el a Legsportosabb Város címet a Kihívás Napján. A sport jegyében augusztus 31-én és szeptember elsején egész napos programokkal várják az érdeklődőket a Szent István téren. Minkét nap 10 állomásos pontversenyben mérheti össze erejét, tudását a város apraja-nagyja. A versenyzők fekvenyomásban, kapurarúgásban, célbadobásban karikával és labdával, ugrálókötelezésben, dartsban, ping-pongban, csocsóban,  ugróiskolában és mászófalon bizonyíthatják rátermettségüket és szerezhetnek pontokat. Ezen kívül egész nap óriás sakk, trambulin, 3D karika, léghoki, népi játékok és játszósátor várja a kikapcsolódni vágyókat, akiket szombaton a Face Team kosárlabdásai, vasárnap pedig egy közlekedési játszótér vár este hatig.

A városünnep egyébként már csütörtökön elkezdődik.
A „nulladik” napon szabadtéri színházi előadás várja az érdeklődőket, akik a Honfoglalás című rockopera előadásával kapcsolódhatnak ki.

(fotó: Újpesti Napló archív)