Sporttal tölti pihenőidejét

  •  
  •  
  •  

Nehéz vizsgaidőszakon van túl Tátrai Adrienn, Újpest Arca, aki sporttal vezeti le a számonkérések sorozatának izgalmait. Bár tanév közben is szakít időt a testedzésre, a vizsgák utáni pihenőnapok azok, amikor fizikailag és szellemileg egyaránt fel tud töltődni, hogy az újabb kihívásokra koncentráljon.

– A vizsgáim jól sikerültek, de nehéz időszakon vagyok túl, ami után jólesik az edzés és a kikapcsolódás – mondja Tátrai Adrienn, akit Újpest Arcaként ismerhettek meg az olvasók.
Adrienn most a második félévre készül, az időt pedig maximálisan igyekszik kihasználni. Bár év közben is fi gyelmet fordít rá, most több ideje marad edzésre, szinte minden alkalmat kihasznál, hogy fizikailag is formába hozza magát.
– Mostanában heti négy-öt alkalommal járok le a konditerembe, a szorgalmi időszakban viszont örülök, ha háromszor tudok edzeni egy héten – mondja Újpest Arca, aki nemrégiben még háromnaponta járt vizsgázni. Adrienn egyébként tanítónak készül, az edzéseknek köszönhetően pedig fizikailag is megújult erővel vág neki a következő félévnek.
M. O. A.