Startra kész a fagyiverseny

  •  
  •  
  •  

Lezárult a jelentkezési időszak, hétfőn indul a nagy újpesti fagyikóstolás. A jelentkezőket a szervezők már kiértesítették. A verseny célja, megtalálni Újpest legjobb, hagyományos technológiával (főzve) készült fagylaltját.

Mivel a felhívásra rengetegen jelentkeztek, ami persze egy ilyen feladat esetében egyáltalán nem meglepő, a szervezők úgy döntöttek, kérnek valamit cserébe a nagy lehetőségért. A fagyikóstoló-jelöltektől azt várják, valamilyen vicces, fagyihoz kapcsolódó történettel győzzék meg az illetékeseket: ők a legalkalmasabbak a kóstolás nemes feladatára.

Teljesen mindegy, hogy a történetnek ki vagy mi a főszereplője, a lényeg hogy igaz történet legyen. A jelentkezőknek tehát vigyázniuk kell, mert ha például azzal akarják elcsábítani a zsűrit, hogy beküldenek egy sci-fi történetet fagylaltról, űrhajókról meg fluxuskondenzátorról, biztosan nem nyernek.

Az akcióhoz egyébként eddig 10 cukrászda csatlakozott, de a szervezők, az esélyegyenlőség jegyében, természetesen nyitottak további jelentkezések fogadására is.

A résztvevő cukrászdák:

Andretti Fagyizó
Édes-Gyömbér cukrászda
Vécsey Cukrászda
Horváth Cukrászda
Bambusz Terasz
Capri Pizzéria
Vadgesztenye Cukrászda
Harangvirág cukrászda
Orosz Cukrászda
Sorrento Cukrászda