Suljic távozik Újpestről

  •  
  •  
  •  

A jelek szerint az Újpest szurkolói kezdhetnek búcsúzni a csapat egyik legjobb játékosától. Az NB I-es idény álomcsapatába is beválasztott támadó, Asmir Suljic egy bosnyák lapnak adott nyilatkozatában leszögezte, bár még három évre szóló szerződés köti a Megyeri útra, nyáron biztosan klubot vált.

– Nagyon boldog vagyok, hogy beválasztottak a szezon álomcsapatába. Ez bizonyítja, hogy jól teljesítettem. Az pedig, hogy én vagyok az egyetlen légiós a tizenegyben, önmagáért beszél. Elégedett vagyok a játékommal, és remélem, hogy továbbra is felfelé ível majd a formám. Öt győzelmet arattunk zsinórban, így jó hangulatban várjuk a szezon végét, de nem lehetünk elégedettek. Tavaly megnyertük a Magyar Kupát és a Szuperkupát, most viszont trófea nélkül maradtunk.
A labdarúgó egy fontos bejelentést is tett a beszélgetés során. Közölte, hogy a nyáron biztosan klubot vált.

– A bajnokság végén már szeretném tudni, hol játszom a következő idényben. Bár még három évig érvényes a szerződésem Újpesten, a következő idényben biztosan máshol játszom majd – fogalmazott.

Dr. Gyarmati Eszter igazgató korábban egy MTVA-nak adott nyilatkozatában már utalt arra, hogy kulcsemberek távozhatnak a liláktól az idény végén, mivel a klub a futballisták egyéni érdekeit is szem előtt tartja. Az újpestiek emellett az új szabályozások miatt kénytelenek növelni a magyar játékosok arányát az állományban.

csakfoci.hu/g