Suljic tudja, a jó ősz miatt van esély a távozására

  •  
  •  
  •  

Remekül szerepelt az ősszel Asmir Suljic, az NB I-ben hatodik helyen telelő Újpest FC bosnyák labdarúgója. A lila-fehérek játékosa egy interjúban elmondta, szívesen maradna a Megyeri úton, de tudja, jó teljesítményével felkeltette más klubok figyelmét.

A szezon első fele jól sikerült. Az Újpest hatodikként várja a tavaszt, akár a dobogóért is küzdhet a csapat a tavaszi idényben.

– Ez volt pályafutásom legjobb teljesítménye – mondta a tehetséges labdarúgó. – Hétszer találtam be, s hét gólpasszt adtam. A vezetőedző, Nebojsa Vignjevics, a szakmai stáb és a társak támogatása sokat jelent. Megtiszteltetés, hogy az ősz álomcsapatában helyet kaptam, ez is bizonyítja, hogy jól végzem a dolgomat.

Suljic a csapat terveiről is beszélt. Mint mondta, természetesen, szeretnék felülmúlni a tavalyi produkciót, a célok közé tartozik az európai kupaszereplés.
– Három és fél évig van szerződésem az Újpesttel, de hogy maradok-e azt nem tudom – nyilatkozta a jövőjéről. – Nagyon jó őszön vagyok túl, ami okot adhat a klubváltásra. Ugyanakkor nincs ellenemre, ha a tavaszt is Újpesten töltöm, mert kiváló klubról van szó.

Suljic jó teljesítményével Mehmed Bazderevic bosnyák szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette, s elképzelhető, hogy meghívót kap hazája válogatottjába.

(g)