Szandit zsúfolt nézőtér várta az Újpesti Családi Napon

  •  
  •  
  •  

Az időjárás egy picit ugyan ráijesztett az újpestiekre, lógott az eső lába, fújt a szél, de azért, az Újpesti Családi Nap rendezvénysorozata pontban tíz órakor kezdetét vette a Víztorony melletti szabad területen

Bemelegítésként, a Napraforgó meseszínház művészei,  A csodafurulya című mesejátékkal kedveskedtek a közönségnek. A gyerekek jól mulattak, jókat kacagtak, és szerencsére, az égiek is megkegyelmeztek az érdeklődőknek. Röviddel később forró hangulatot varázsoltak a színpadra a zumba-táncosok, a  nézők pedig – többen is – velük együtt ropták a latin ritmusokra.

Táncoltak, csak egy kicsit másképpen a Szigeti József Utcai Általános Iskola elsősei is. Nagy sikert arattak az apróságok, majd a Helen Doron nyelviskola növendékei rögtönzött angol órát tartottak.

Gyűlt a tömeg a színpad elé, de akik játszani akartak, szintén megtehették. Körhinta, kismozdony, céllövölde, dodzsem csalogatta a srácokat, miközben a sátorban kézműves foglakozáson színezhettek, hajtogathattak, vagdoshattak a gyerekek. Az arcpingáló sem unatkozott, ahogy telt az idő, munkájának köszönhetően,  egyre több kistigris, kutya, tündér sétált a parkban.

Közben a színpad újra megtelt, ezúttal a kerületi iskolák tánccsoportjai mutatták be produkcióikat. A Doka Dance Táncstúdió növendékei láttán, már-már a profizmus jutott a nézők eszébe.

 Aztán, gólyalábon érkeztek komédiások, akik játékos műsorukkal alaposan megmozgatták a gyereksereget. A Jamland táncosai sem akartak lemaradni az előttük fellépőktől, olyan bemutatót tartottak, hogy még a legfinnyásabbak is csettintettek a nyelvükkel.

A délelőtti program, Újpest kedvencének műsorával zárult. Szandi lépett színpadra, és cseppet sem kell azon csodálkozni, hogy zsúfolásig megtelt a színpad előtti tér. Felcsendültek az ismert slágerek, Szandi pedig ismét elkápráztatta a nagyérdemű közönséget.

(g)

Még több kép az eseményről ITT!