Szandival együtt énekelt a közönség

  •  
  •  
  •  

A Mozgássérültek Budapesti Egyesületének Újpesti Szervezete gálaműsorral kedveskedett tagjainak fennállásuk 31. évfordulóján. Az újpesti önkormányzat támogatásával szervezett műsorban Szandi is fellépett. A szlovákiai Párkányi Mozgássérültek Klubjától is érkeztek vendégek.

Az Ady Endre Művelődési Központban színes program várta az egyesület tagjait. Nagy István alpolgármester üdvözlő szavait Krizsik Alfonz színművész tolmácsolta, majd az UTE tornászai fergeteges gumiasztal bemutatóval kápráztatták el a közönséget. Többen fel is szisszentek a nyaktörő mutatványok láttán, néha bizony még a világítás is veszélybe került. Persze, baj nem történt, mert igazán felkészült sportolóknak tapsolhatott a publikum.

A szlovákiai Párkányi Mozgássérültek Klubjától is érkeztek vendégek, Magdaléna Molnárova még egy szép vers elszavalásával is meglepte a vendéglátókat. Szintén verssel kedveskedett a nézőknek Bakonyi Imréné, a MBE Újpesti Szervezetének tagja. Mile Veronika nótákat énekelt, Pesti János citerakísérete mellett.

Amikor a műsorvezető bekonferálta, hogy pillanatokon belül Szandi lép a színpadra, felbolydult a nézőtér. A népszerű énekesnő dalaival mosolyt varázsolt az arcokra, a közönség pedig többször is együtt énekelte vele a slágereket.

– Biztosan kevesen tudják, hogy életem első sikerét itt, az Adyban arattam – nyilatkozta Szandi a fellépés után. – Tizenkét éves voltam, amikor megnyertem egy tiniknek meghirdetett énekversenyt. Tehát, nyugodtam mondhatom, innen indultam és mindig szívesen jövök vissza, hiszen magam is Újpesten gyerekeskedtem. Bevallom, kicsit izgultam a fellépés előtt, de már tudom, teljesen feleslegesen. Fantasztikus volt a közönség, a hangulat. Remélem, találkozhatok velük máskor is.

 G.G