Szavazz a legzöldebb sulira!

  •  
  •  
  •  

Több újpesti iskola osztályközössége is benevezett a Cetelem környezetvédelmi témájú képzőművészeti pályázatára. A tét: 150 000 forint értékű támogatás, amelyet erdei iskolai táborozás finanszírozására használhatnak fel.

A Magyar Cetelem Bank az elmúlt évek sikereire építve, idén ötödik alkalommal hirdette meg az általános iskolás gyerekek környezettudatos, felelős gondolkodásának erősítése jegyében a Cetelem Zöldsuli pályázatot. A program az idei évben megújult, osztályközösségek számára hirdettek környezetvédelmi témában képzőművészeti pályázatot. A pályázók közül összesen harmincan nyernek egyenként 150 000 forint értékű támogatást, amelyet erdei iskolai táborozás finanszírozására használhatnak fel.

Az újpesti oktatási intézmények közül a Halassy Olivér Német Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola, az Angol Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola, a Benkő István Református Általános Iskola, az Újpesti Szigeti József Utcai Általános Iskola és Gimnázium több osztálya is benevezett a pályázatra.

Aki szeretné, hogy újpesti intézményhez kerüljön a támogatás, szavazzon a legszimpatikusabb pályázatra a http://www.cetelemzoldsuli.hu/szavazas weboldalon.