Szavazzunk Újpestre!

  •  
  •  
  •  

Mutassuk meg, hogy Újpest a legjobbak városa! Szavazzunk Újpestre a megszepulavarosom.hu honlapon!

Folyamatosan zajlanak Újpesten a fejlesztések. Az elmúlt években sikerült felújítani a háziorvosi rendelőket, az önkormányzat renoválta a tornatermeket, megnyílt a Halassy Olivér Városi uszoda és az ország legnagyobb családi játszóparkja, a Tarzan™ Park, idén pedig, többek között, elkészül a Rózsavirág tér és folytatódik a Görgey út felújítása. A MegSzépülAVárosom kezdeményezéssel az újpesti lakosok most személyesen is hozzájárulhatunk a város további fejlődéséhez!

A hét építőipari vállalat által életre hívott mozgalom lényege, hogy a január 31-éig tartó online szavazáson a legtöbb voksot kapó város vagy kerület egyik közterületét az ÉpítkezemFelújítok munkatársai a saját költségükön megszépítik. A szervezők a nyertes város önkormányzatával közösen választják majd ki a felújítandó területet, legyen az park, nyíltkert vagy akár körforgalom. A munkálatok a következőkre terjedhetnek ki: padok felújítása, igény esetén cseréje; virágok, bokrok, fák ültetése; füvesítés; fitnesz eszközök telepítése; kerítés felújítása, cseréje; beszélgetésekre pavilonok, ülősarkok kialakítása; szobor készíttetése.

Blogjában Wintermantel Zsolt polgármester maga is javasolt néhány olyan közterületet, amelyet – újpesti győzelem esetén – érdemes lenne felújíttatni. „Segítsünk magunknak, segítsünk a városunknak azzal, hogy leadunk egy szavazatot a IV. kerületre! Újpestért, egymásért, magunkért.”

Fontos! A szavazás után 24 órával újra leadhatjuk a voksunkat. Tegyük meg minél többször! http://megszepulavarosom.hu/

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}