Szélesi fél év után az első csapattal edzett

  •  
  •  
  •  

Szélesi Zoltán hétfőn az Újpest első csapatával készülhetett, részt vett az alapcsapat edzésén, és a hétvégén a lilák felkészülési mérkőzésén, az eddig kevesebb szerepet kapó játékosok csapatában a kapitányi karszalagot is viselhette a mintegy fél éve parkolópályára került hátvéd.

Mint ismeretes, Szélesi Zoltán (és az azóta már távozott Grégory Christ) a nyáron kikerült korábban az első keretből, a klubvezetés döntése értelmében ősszel nem léphetett pályára, sőt, a szigorú napirendet írtak elő a két játékosnak: heti hat alkalommal napi nyolc órát kell a Megyeri úton tölteniük, a “műszakuk” pedig fél 9-kor kezdődött.

Christ decemberben aztán eligazolt, Szélesi viszont maradt, de nem lehet tudni, mi lesz a tavasszal a korábbi válogatott játékos sorsa.

Annyi bizonyos egyelőre, hogy a rutinos bekk az Újpest első csapatának hétfői edzésén részt vett, illetve csapatkapitányként vezette ki a pályára a lilákat a hétvégén, amikor az eddig kevesebb lehetőséget kapó futballistákból összeállított gárda az UTE U21-es csapatával játszott edzőmérkőzést. (Fotó: ujpestfc.hu)