Szombaton is a Mikulás volt a csúcs

  •  
  •  
  •  

Továbbra is az egyik legnépszerűbb program a vásárban, a Mikulással való fényképezés. Szombaton délelőtt is igen komoly feladatot jelentett a szakállas ember közelébe férkőzni, szerencsére a csinos hostess hölgyek segítettek az eligazodásban.

A Mikulás cselhez folyamodott, és a piacnál kezdte körútját. Jóllehet, utólag kiderült: nem túl szerencsés volt az ötlet, mert pillanatokon belül elfogyott a batyuban lévő szaloncukor. Szóval, fájt a feje a Mikulásunknak, de megoldotta a nehéz feladatot, útközben megtöltötte a zsákot.

A városházára bizony nem volt egyszerű bejutni, ugyanis változatlanul nagy érdeklődés mellett zajlottak a kézműves foglalkozások, és a csúcspont természetesen a finn emberrel való fotózás volt. Annyi gyerek, család akarta megörökíteni magát a Mikulással, hogy komoly tumultus keletkezett a lépcsőházban. Pedig még dr. Tahon Róbert aljegyző is segédkezett az eligazításban. Miként ugyanezt tették azok a csinos hölgyek is, akiknek mindenkihez volt egy kedves szavuk.

A Mikulás nagy türelemmel ültette az ölébe a kicsiket, és a szeme is jól bírta a vakuk fényét. A kicsik maradandó élménnyel térhettek haza.

Kép és szöveg: Ádám T.