Szombaton Káposztásmegyeri Nap!

  •  
  •  
  •  

Kiélvezve az első nyári napokat és folytatva a szabadtéri programokat, május 16-án a Farkaserdő környékén lesz nagy zsongás.

Futócipőt felpróbálni, bicikliláncokat beolajozni! A Káposztásmegyeri Nap már hagyományosan a Futó- és Kerékpáros Fesztivál I. fordulójával indul. Az újpestiek mini és maxi kategóriában is róhatják a köröket, de a kutyás futás sem marad el. A programoktól zsúfolt napon a bőség zavara lehet úrrá a legkisebbeken. Közlekedésbiztonsági játék, felfújható mászófal, trambulin, szörfszimulátor, ÖKO Játszóház, kézműveskedés, arcfestés és a már jól ismert lufihajtogató bohóc színesíti a programot. Ha ez még nem lenne elég, akkor eláruljuk, hogy egész nap mini vidámpark is lesz Káposztásmegyeren.

A nagyobbak sem fognak unatkozni. A Rex Kutyaotthon Alapítvány és a Kutya Guru munkatársaitól kedvencük nevelésével és gondozásával kapcsolatos tanácsokat kaphatnak, és megismerkedhetnek a méltán híres Állatmentő Liga csapatával. A nap folytatása még mindig a gyerekeknek kedvez. 15 órától egy Varázslatos utazást tehetnek Magyarországon, 16 óra 15 perctől pedig Hevesi Imre zenés gyermekműsora következik. Ha a gyereksereg kimulatta magát, a felnőttek következnek. 17.30-tól Feke Pál, Junior Prima- és Artisjus-díjas színművész-énekes előadását láthatja a közönség, majd az ország legkeresettebb énekesnője, Tóth Vera énekel. Nemrégiben arról is lehullt a lepel, hogy az est meglepetésfellépője az egyik legjobb magyar koncertzenekar az Irie Maffia lesz.