Szombaton rajtol az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál tavaszi fordulója

  •  
  •  
  •  

Az elmúlt évi, tavaszi Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál résztvevőit meghaladó számú nevezés érkezett az idei, május 19-i versenynapra.

Az Újpest Önkormányzata valamint a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat által megrendezendő Újpesti Futó és Kerékpáros Fesztivál idei első, tavaszi fordulójára négyezren neveztek előzetesen.

Nevezni mindhárom versenyszámra a helyszínen is lehet 1000 Ft/fő/versenyszám ellenében, 8 órától az adott versenyszám indulásáig.
Mivel csak a mini futásra, amely az ovisok és a kisiskolások távja, 1800 nevezés érkezett, a szervezők két rajt időpontot határoztak meg.  A 8 óra 45 perces indulás, előre egyeztetett módon, a kisiskolások és kísérőik rajtja. A maxi futás és a kerékpáros rajt időpontja változatlan maradt.

Mini futás rajt: 8.45 és 9.00
Maxi futás rajt: 10.15
Kerékpározás rajt: 11.15

Helyszín: Káposztásmegyer, a Farkaserdő és környéke.
Rajt: Óceánárok utca (Óceánárok Óvoda előtti útszakasz)
Cél: Farkaserdő utcában (Babits Mihály Gimnázium melletti útszakasz)

Tárgyjutalom, fődíj sorsolás: a mini futáson résztvevők számára kb. 9.30-kor, a maxi futáson és a kerékpározáson indulók számára kb. 12.30-kor lesz a nagyszínpadon.
Az Újpesti Futó-és Kerékpáros Fesztivál részletes kiírása, a részvétel feltételei, és egyéb fontos tudnivalók: az Újpesti Napló ez évi 16. lapszámában (április 26.), illetve ezen a linken olvashatók.

Információ: Polgármesteri Hivatal Gyermek, Ifjúsági és Sport Osztály: 231-3101/ 116, 118-as telefon.