Szombaton újra Zenede-nap

  •  
  •  
  •  

Április 13-án, szombaton az Erkel Gyula Újpesti Zeneiskola Zenede-napra várja a kicsiket és nagyokat, koncertekkel, opera-előadással és egyéb programokkal.

Képünkön a tavalyi rendezvény látható

Szombaton délután 14 órától hetedik alkalommal rendezi meg családi programját az Erkel Gyula Újpesti Zeneiskola és az iskola alapítványa. A Zenede-nap célja az eltelt évek alatt sem változott: szeretnék, ha a látogatók képet kapnának az intézményben folyó oktatásról, és hogy minél többen megismerkedhessenek a hangszerekkel.

– A program ezúttal is a nyitókoncerttel kezdődik, 14 órakor az Egek Királynéja-főplébániatemplomban, majd térzenével folytatódik a Szent István téren. 15 óra 15 perctől immár az Ifjúsági Házban lévő intézményben peregnek a Zenede-nap eseményei, hangszerbemutatóval, játszóházzal, táncházzal, tombolával, dzsesszkoncerttel, opera-előadással – tudtuk meg Kornackerné Ossó Lilian művész-tanártól, az alapítvány elnökétől. – A rendezvény támogató jegyeit alapítványunk most is hangszerek, oktatási eszközök beszerzésére, tanulmányi támogatásra, valamint helyi, fővárosi, országos és nemzetközi versenyekre indított növendékek költségeinek hozzájárulására fordítja majd – tette hozzá a pedagógus.