Sztankay Istvánt köszöntötték

  •  
  •  
  •  

Wintermantel Zsolt polgármester is ott volt az ünnepi vacsorán.

Meglepetés születésnapi ünnepséget rendezett a családja és a barátai Sztankay Istvánnak, aki 75 éves lett. A rendezvényre nagyon sokan jöttek el, és szinte mindenki elmondott egy-egy emléket az egyik legjobb és legnépszerűbb magyar színészről, Sztankay Istvánról. Egy szobrot is kapott ajándékba, amely őt ábrázolja. Az ünnepi tortára 100 szerepét írták rá.
A köszöntésen részt vett Wintermantel Zsolt, Újpest polgármester is. “Ez az életút mindenképpen magáért beszél, egy jó Tony Curtis film, egy jó Belmondo-flilm akkor igazi, ha annak magyar hangja Sztankay István, ezen nincs is mit magyarázni” – mondta polgármester a TV2 tudósítójának
Sztankay István – aki egyébként a zalaegerszegi színház művészeti tanácsadója – este 8 körül érkezett a családjával, úgy tudta, hogy egy szolid, családi vacsorával ünneplik a születésnapját. Azt mondta: teljesen el van ragadtatva, ahogy fogalmazott: “csak bámulok és ámulok”. Sztankay István lánya, Orsolya egy válogatást készített édesapja szerepeiből. Sztankay a földön ülve nézte végig az összeállítást.
(Tv2)