Sztárparádé a színpadon

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Városnapok második első napján, pénteken ismét rekordközeli nézőszám mellett adott koncertet Oláh Gergő és Charlie. A közönség egyiküket se akarta leengedni a színpadról. Javában zajlaknak a Városnapok eseményei.

A csütörtöki nyugtalanító időjárás után péntek délutánra visszatért a későnyár. Kellemesen langyos nyáresti levegőben gyülekeztek a nézők, ezúttal egyszeree, szinte valamennyi korosztályból.

A Városnapok színpadán ugyanis, a – mint utóbb kiderült éppen századik, jubileumi – Honfoglalás előadás után, péntekre a modern és a klasszikus könnyűzenéé lett a főszerep.

A hangulatot Oláh Gergő, a mélyről jött, kitartásával, küzdelmével példaértékű sikert elért énekes szította fel. Az X-Faktor győztese nem bízta a véletlenre, erősen kezdett: Bruno Mars a legfrissebb sztárok egyikénak dala, a Runaway Baby már az első percekben mozgásba hozta a publikumot. A fellépés végére szinte az egész tér táncolt és tombolt, és bulizott. Oláh Gergő a hazai és a nemzetközi slágervilágból válogatott műsorára a magyar rádiókból is igen jól ismert saját dalával, a “Törj ki a csendből cíművel tette fel a koronát. 

Az est fő fellépője Horváth Charlie volt, aki egy rövid szerelés, és beállás után (hiszen Charlie természetesen zenekari kísérette, élőben lépett fel) vette át a színpadon és a már egyébként is elég forró hangulatot. Egymást követték a jól ismert klasszikos. Skandináv éjszakákon Néztünk az ég felé, és, hogy Könnyű álmot hozzon az éj, egy Jég és dupla whisky is segített annak a kb 4000 embernek, aki a rocklegenda koncertjére kijött a Szent István térre.

A művészek természetesen ezúttal se mentek el üres kézzel. Oláh Gergőnek Németh Edit, Charlienak pedig Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselők adták át Újpest borát.


MÉG TÖBB KÉP (GALÉRIA)


Szombaton igen zsúfolt programja lesz a Városnapok résztvevőinek. A nagyszínpadon Pál Dénes, Curtis, Majka, BLR, a V-tech, a Happy Gang, Csordás Tibi (ex Fiesta) és a lemezlovas legenda, Dévényi Tibi bácsi váltják majd egymást, de ma választják meg Újpest idei arcait is, aki a következő egy évben képviselik majd a várost. Részletes program IDE KATTINTVA érhető el.