Szurkoljunk együtt a lólengés világbajnokának!

  •  
  •  
  •  

Közösségi alkalmazással toboroznak szurkolókat az újpesti Berki Krisztiánnak. A népszerűsítéshez az önkormányzat is csatlakozott. A lólengésben profi sportoló a Bajnok Teraszra is kilátogat, ahol ugyancsak bemutatja tudását.

Rajongói oldal és külön alkalmazás készült Berki Krisztián számára, utóbbi viszont nem csupán egy újabb a sok közül. Aki ugyanis játszik a szurkolói applikációval nem csak lélekben erősíti Krisztiánt, hanem egyike lehet annak a három legtöbb szavazatot begyűjtő játékosnak, aki majd vele is ünnepelhet a Sportbisztró Budapestben.

Emellett minden jókívánságküldő automatikusan egy letölthető háttérkép birtokosa lesz, arról már nem is beszélve, hogy részt vesz a heti nyereménysorsoláson.

A fődíj: egy hosszú hétvégén át kipróbálhatod Krisztián kedvenc autóját, egy Nissan Qashqait! Valamint a szerencséseké lesznek a tízezer forint értékű két személyre szóló vacsorameghívások Krisztián kedvenc törzshelyére, a Sportbisztró Budapestbe, az Alexandra Kiadó kötetei Krisztián személyes ajánlásával valamint a Berki Krisztián szurkolói pólók.
 
Figyelj, mert Krisztián hetente kiválasztja a számára legszimpatikusabb szurkolói üzeneteket, melyeknek beküldői azonnal plusz 10 szavazattal gazdagodnak.

A lólengés kétszeres világbajnokát Újpest Önkormányzata is támogatja. Az újpesti és ugyanitt sportoló Krisztián kilátogat a Bajnok Teraszra is, ahol szintén bemutatja a lólengést. Sőt, a jeles napon még az alátéteken is ő lesz látható.

A férfi selejtezőre július 28-án, a torna szerenkénti döntőre pedig augusztus 5-én, 16.30-tól kerül sor. Szurkoljunk együtt Krisztiánnak a képernyő előtt, a Facebook oldalon és alkalmazáson keresztül  is!

M. Orbán András