Szurkolói információk a Győri ETO elleni mérkőzésre

  •  
  •  
  •  

Három hét után vasárnap 16:30 órától ismét bajnoki mérkőzést játszik csapatunk a Szusza Ferenc Stadionban. Vermes Krisztiánék ellenfele ezúttal a tavalyi bajnok Győri ETO FC lesz az OTP Bank Liga 11. fordulójában.

A mérkőzésre elővételben csütörtökön és pénteken 17:00 és 20:00 óra, szombaton pedig 14:00 és 17:00 óra között vásárolhatóak meg a jegyek a Megyeri úti pénztárban. Emellett bankkártyás fizetés mellett már online, a jegy.mlsz.hu oldalon is megválthatóak a belépők.

A Stadionbiztonság Projekt (amelyről bővebben itt olvashatnak) keretében felszerelt belépető rendszer teljes körűen működik majd, így a mérkőzésre regisztráció szükséges. A szurkolói regisztrációval kapcsolatos kérdésekre az Újpest FC biztonsági igazgatója a szezon kezdete előtt igyekezett válaszolni. Kérjük, a rendszer, valamint az azt szükségessé tevő törvény megismerése miatt, amennyiben lehetőségük van rá, olvassák el a bejegyzést. A jegyvásárlás, valamint a beléptetés ideje az új rendszer miatt hosszabb lett, így kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy éljenek valamelyik elővételi jegyvásárlási lehetőséggel, vagy a mérkőzés napján legalább a találkozó kezdete előtt egy órával érjenek ki a helyszínre.

A mérkőzés napján az elővételi jegypénztár 12:30 órától tart nyitva. A Megyeri úti elővételi pénztárban kapacitás függvényében lehetőség lesz szurkolói kártyák kiváltására is. Az elővételi kedvezmény a belépőkre a mérkőzés napján már nem érvényes. A többi pénztár, valamint a kapuk 15:00 órakor nyitnak ki. Bérletárusítás már nincs, de a szurkolói kártyákat, valamint a 200 forintos technikai bérleteket (14 év alatti, illetve 65 év feletti szurkolóink számára) csütörtökön és pénteken 17:00 és 20:00, szombaton 14:00 és 17:00, vasárnap pedig 12:30 és 16:30 óra között a Megyeri úti 1-es pénztárban ki lehet váltani.

További információk, rendészeti tudnivalók ITT olvashatók.