Szurkolói információk az MVM Paks elleni bajnoki mérkőzésre

  •  
  •  
  •  

Szombaton 16:30 órakor kezdődik a szezonnyitó mérkőzés a Szusza Ferenc Stadionban

Az Újpest FC szombaton 16:30 órától fogadja az MVM Paks csapatát a Szusza Ferenc Stadionban az OTP Bank Liga 2013/2014-es kiírásának első fordulójában. 

A mérkőzésre elővételben csütörtökön és pénteken 14:00 és 19:00 óra között vásárolhatóak meg a belépők a Megyeri úti pénztárban. Jegyvásárlásról, valamint a beléptetéssel kapcsolatos információkról ide kattintva olvashat. 

A Stadionbiztonság Projekt (amelyről bővebben itt olvashatnak) keretében felszerelt belépető rendszer teljes körűen működik majd, így a mérkőzésre regisztráció szükséges. A szurkolói regisztrációval kapcsolatos kérdésekre az Újpest FC biztonsági igazgatója a tegnapi nap folyamán igyekezett válaszolni, az írást ide kattintva olvashatja. Kérjük, a rendszer, valamint az azt szükségessé tevő törvény megismerése miatt, amennyiben lehetőségük van rá, olvassák el a bejegyzést. 

A mérkőzés napján a Megyeri úti külső pénztár 12:30 órától tart nyitva. Itt a mérkőzés napján is meg lehet majd vásárolni a bérleteket, illetve ki lehet majd váltani a szurkolói kártyákat, ám az elővételi kedvezmény a belépőkre a mérkőzés napján már nem érvényes. A többi pénztár, valamint a kapuk 15:00 órakor nyitnak ki. Bérletinformációkról ide kattintva olvashat, a szurkolói kártyák kiváltásáról pedig ide kattintva tájékozódhat. Online jegyvásárlásra egyelőre még nincs lehetőség. Elővételi jegyinformációk, jegyárak elérhetőek itt. 

Felhívás szurkolóinkhoz!

Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Az MLSZ elnöksége ismételten felhívta a csapatok és szurkolók figyelmét arra, hogy 2013. március 31. után  a verbális és fizikai erőszak jelenléte, valamint a játékosok és szurkolók testi épségét is veszélyeztető pirotechnikai eszközök használata, a korábbiaknál szigorúbb büntetést vonnak maguk után. Az MLSZ teljes közleményét ide kattintva olvashatják el. 

A félreértések elkerülése miatt hangsúlyosan felhívnánk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ továbbra is szankcionálja a pirotechnika használatát. Továbbá kérjük szurkolóinkat, hogy tartózkodjanak a hanggránátok használatától is.

kép és szöveg: ujpestfc.hu