Táborozzunk, de hol?

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Sajtó Kft. segíteni szeretné a családokat annak eldöntésében, vajon hol táborozzon, nyaraljon a szünidőben gyermek.
A lapban és honlapunkon megjelentetjük azokat a lehetőségeket, amelyeket a táborok fenntartói, szervezői eljuttatnak hozzánk.
Összeállításunk röviden közli a szervező nevét, a tábor helyszínét, a tervezett programokat, a részvételi díjat, az esetleges kedvezményeket (testvérkedvezmény stb.)

A megjelenési lehetőség az önkormányzat intézményei esetében ingyenes. Mások által szervezett táborok esetében: 10 000 Ft+ áfa/megjelenés. Azok a táborok, amelyeket az önkormányzat pályázatai útján támogat, a térítési díjból 50 százalékos kedvezményt kapnak.
 A pártok által nyújtott lehetőségeket külön kezeljük.
A megjelentetésre váró szöveget – szerkesztve közöljük – az alábbi címre kérjük: hirdetes@ujpestimedia.hu, vagy fax.: 785-0466

Hol, mit?
Kiskalandorok nyári tábora
1-5. osztályos gyerekeknek, naponta 8-16 óráig.
Szervező: Karinthy Frigyes Általános Művelődési Központ
Helyszín: KFÁMK Főépület
I.    turnus: június 21-24., II. turnus: június 27-július 7-ig. Díja: 18 000 Ft/hét/fő. Testvéreknek: 13.00 Ft/hét/fő. Az árak a programokra a belépőket, napi háromszori étkezést és az útiköltséget is tartalmazzák. A programokból: Látogatás az MTV-nél, vetélkedő a Közlekedési Múzeumban, Parlamentlátogatás, tőzegtavak, kézműveskedés, fagyizás. Jelentkezés: ÁMK Közművelődési csoportnál: 380-6163, június 6-ig.

Napközis tábor
Újpest Önkormányzata az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház fenntartásában biztosít nyári táborozási lehetőséget a kerület általános iskolás korú gyermekeinek. Az idei tábor programját „Kerek erdő közepén” címmel hirdetik meg, kapcsolódva ezzel az ENSZ „2011 – Az Erdők Éve” akciójához. A táborra a gyermek iskolájában kell jelentkezni. Az étkezés díja azonos az iskolában fizetett összeggel. Bővebb info: Petrohánné Tóth Erzsébet, 06-30-582-5878.

Katalinuszta
Gyermek- és Ifjúsági Üdülő,
Az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház tábora
A környék alkalmas arra, hogy túrázzanak, felfedezzék a Börzsöny, a Dunakanyar szépségeit. A tábor kapujától biológiai tanösvény indul. Az üdülő alkalmas kisebb közösségek szakmai táborozására, szaktáborok szervezésére. Induló turnus: június 19-25-ig, utána turnusváltás: hetente, utolsó turnus: augusztus 21-27.
A tábor első napja ebéddel kezdődik, és az utolsó napon reggelivel fejeződik be. Az egyhetes turnus költsége: 16 000 Ft. Saját ágynemű (hálózsák) használata esetén mosatási díjat nem számolnak fel. Info.: Krist Éva, UGYIH, 369-1283.

Velence
Újpest Önkormányzatának tábora, az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház fenntartásában
Egyhetes turnusok:
Június 19-25: nyugdíjasok és unokák tábora
Június 26-július 2: hátrányos helyzetű gyerekek tábora
További turnusok: július 3-tól, augusztus 20-ig, heti váltásban.
Augusztus 21-31: gólyatáborok.
A táborozás várható költsége: 22 600 Ft, amely tartalmazza a szállás, a napi háromszori étkezés, a sportszer- és sportpálya használat díját, az orvosi ellátást. (Amennyiben Újpest Önkormányzata meghozza döntését a táborok támogatásának összegéről, a költségtérítésnél az UGYIH azt figyelembe veszi.) Bővebb info: Kirst Éva, UGYIH, 369-1283.

Nyári sporttábor, tornász világbajnokkal az UTE Tornaszakosztályánál
Berki Krisztián ajánlatával
2011. június 20-tól augusztus 19-ig.
5-14 éves lányok és fiúk számára, heti turnusban, naponta 8-tól 16.30-óráig.
Szükség esetén a megadott időn túli ügyelet igényelhető 2000 Ft/hét összegért.
A tábor helye: 1046 Budapest, Szilágyi u. 30., az UTE atlétikai stadion és a tornacsarnok területén.
A tábor programja: teremben és szabad levegőn játékos ismerkedés a sportágak – torna, gumiasztal, atlétika, labdajátékok – alapjaival. Ügyességet fejlesztő szórakoztató játékok. Ismerkedés az angol nyelv sportban használatos kifejezéseivel.
A tábor díja: 18 000 Ft/fő/hét + 500 Ft biztosítás, mely tartalmazza a napi háromszori étkezést, az egész napos szervezett foglalkozást. (Visszatérő táborozóknak 500 Ft kedvezmény).
 Jelentkezés: juhaszjutka57@gmail.com, ute.torna@freemail.hu. Tel.: 233-0873, 06-20-203-7313.