Találkozások áprilisban is

  •  
  •  
  •  

Nem mindennapi programmal várja az időseket a Találkozások programsorozat, amelynek újabb epizódjára a Tungsram utcában kerül sor, április 23-án. Az esemény térítésmentesen látogatható, szeretettel várják az újpesti szépkorúakat.

Újpest fiatal arcai különleges produkcióval készülnek, Kozma Vanessza tánccal, Takács Márk énekszámmal köszönti az időseket. Nótaműsorral készül látogatóba az Újpesti Magyardal és Zenebarátkör László Mária vezetésével. A jókedvű és egyben hasznos délutánt az Őszi Fény Integrált Gondozási Központ nyugdíjasotthonában tartják (Tungsram utca 9.), ahová nemcsak az ott élőket, hanem mindenkit szeretettel várnak 14 órára.
M. O. A.


Mint ismert, a havonta megrendezendő Találkozások programsorozat a Király utcai Bársonyszív Idősek Klubjából indult útjára azért, hogy Újpest Önkormányzata szórakoztató, ugyanakkor tartalmas kikapcsolódási lehetőséget kínáljon az időseknek, és egyúttal a látogatók találkozhassanak a választókerületek önkormányzati képviselőivel is. A februári program életmódról, böjtről, a március végén az Őszkacsintó Idősek Klubjában megrendezett találkozó a húsvétról szólt, de utóbbi helyen például dr. Hollósi Antal országgyűlési képviselő az egészségmegőrzés jegyében vérnyomást is mért.