Találkozzunk a Városnapokon!

  •  
  •  
  •  

Mint már Ön előtt is bizonyára ismert, önkormányzatunk „Találkozzunk többször” címmel rendezvénysorozatot indított, amelynek célja, hogy még jobban összekovácsolja az újpestiek eddig is összetartó közösségét.

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

A rendezvénysorozat következő eseménye az augusztus 24-28. között megrendezésre kerülő Újpesti Városnapok lesz. Az idei rendezvénysorozat egy 19 éve tartó hagyomány folytatása, amelyben terveink szerint minden eddiginél nagyobb érdeklődésre tart majd számot, még többeket vonz majd, mert minden eddiginél és több és színesebb programmal, kulturális és sporteseménnyel várjuk az ünnepelni vágyókat.

Igazi ünnepről van szó, hiszen a Városnapok kezdeményezése városunk “születésnapjához” kötődően indult. Ennek megfelelően a Városnapok keretében velünk ünnepelnek majd Újpest díszpolgárai, kitüntetettjei, neves sportolók és művészek is.

Az ünnepség programja is azt sugallja: érdemes és jó újpestinek lenni. Találkozhatnak templomi operakoncerttel, a MÁV szimfonikusokkal, részt vehetnek az Újpest Színház premierjén, de fotókiállítással és könnyűzenei koncertekkel is várjuk Önöket.

A műsorban mindenki megtalálja a kedvére valót, az egészen kicsiktől kezdve (akiket játszóházzal várunk), a gyerekeken és fiatalokon keresztül (akik karaokéval és rock-koncertekkel szórakozhatnak), a már nem olyan fiatalokig, akik pl. lekvár-főzésen, vagy az Újpesti Magyar Dal és Zenebarát Társaskör előadásán kapcsolódhatnak ki.

Idén első alkalommal komolyabban vesszük a fogyatékkal élők életének bemutatását. Az ő életüket hozza közelebb egészséges társaikhoz az Ability Park, ahol személyes tapasztalatokat szerezhetünk a látás- és hallássérült emberek, vagy a kerekes székesek mindennapjairól.

 

Kedves Újpestiek!

Engedjék meg, hogy ezúton személyesen is meghívjam Önöket a XIX. Újpesti Városnapokra. Ünnepeljük együtt városunkat, közösségünket!

Tisztelettel várom Önt és kedves családját, barátait, ismerőseit a Szent István téri forgatagban!

Találkozzunk legközelebb a Városnapokon!

A részletes program megtalálható az Újpesti Naplóban, illetve a www.ujpest.hu/varosnapok linken. A mellékelt kód segítségével okostelefonra is letölthető a műsorterv.

2011. augusztus

 

Üdvözlettel

 

Wintermantel Zsolt

Polgármester