Találkozzunk minden nap!

  •  
  •  
  •  

Új, kéthetente megjelenő sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek csatlakoztak az ÚjpestKártya programhoz. Folyamatos kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat, tovább öregbítve az újpesti közösségépítés jó hírét.

Baglyos, rózsás, szatén, tüll. Percekig sorolhatnánk a Munkásotthon utca 18-as szám alatti Méteráru üzlet kínálatát. Semmi cicoma. Csak így, Méteráru. Ennyi elég is, nem? Céltudatosan megyünk, aztán az anyagok és színek kavalkádja magával ragad. Ha tehetnénk, beborítanánk a világot. – Húsz éve már, hogy megnyitottuk első méteráru üzletünket, azt is itt, a Munkásotthon utcában – meséli Kuruczné Györgyi, az üzlet vezetője. – Azóta csupán három helyiséggel költöztünk arrébb. Kezdetben a Váci út 40. alatti nagykereskedésünk mintaboltjaként üzemeltünk, mára azonban saját kiskereskedéssé nőtte ki magát az üzlet.

A fejlődés a kínálatban és a keresletben egyaránt megmutatkozik. – A pincehelyiséget eleinte a tömőanyagok tárolására használtuk. A tavalyi felújítás óta azonban lent kapnak helyet a nagyon ünnepi illetve szezonális anyagok. Büszkék vagyunk rá, hogy viszonylag kicsi vállalkozásként állandó vidéki vásárolóink is vannak – mondja az üzletvezető. Nem csoda, hiszen Györgyi lakberendezési tanácsokkal is várja vásárlóit, sőt még a megvalósításban is segít. – Két varrónővel dolgozom együtt, akik, ha igény van rá, az otthonokba is kimennek. Két éve én is kitanultam a varrást, így ruhajavítást is vállalok, itt az üzletben.

A Méteráru megfi zethető árai mellett folyamatos akciókkal várja vásárlóit, különösen az újpestieket. Az ÚjpestKártya bemutatásával minden anyagot tíz százalékkal olcsóbban vásárolhatunk meg, tízezer forint feletti vásárlás esetén pedig újabb tíz százalék kedvezmény jár mindenkinek.
D. V.

 

A Méteráru üzletben az aktuális Burda katalógust is fellapozhatjuk és kedvünkre válogathatunk a szabásminták közül, amiket rögtön meg is vásárolhatunk.

                       

MÉTERÁRU ÜZLET
1042 Budapest, Munkásotthon u. 18.
web: www.facebook.com/pages/Méteráru-Újpest