Találkozzunk többször az Újpesti Karácsonyi Vásárban!

  •  
  •  
  •  

Ünnepi időtöltés vasárnapra
Újpest Önkormányzata a Találkozzunk többször! programsorozat jegyében advent idején minden nap a vásárváros kínálta portékákkal, finom ételekkel és forró italokkal, a hétvégén pedig térítésmentes programokkal, koncertekkel, közös adventi gyertyagyújtásra, gyermekprogramokra várja Önt, családját, barátait. Közkívánatra idén újra műjégpálya nyílt a városháza mellett. Az Újpesti Karácsonyi Vásár mellett az ünnepre való feltöltődést további programok segítik a Szent István téren kívül is, vasárnap például jótékonysági hangversennyel is megszólítja az újpestieket a Baptista Harangzenekar. Összefoglalónkban a vasárnapi eseményekre hívjuk fel figyelmüket.

Újpesti Karácsonyi Vásár

Díszítsük együtt ÚPEST-et!

Közös díszítésre hívja az önkormányzat az újpestieket. December 24-ig várják az otthon készített díszeket a városháza mellett található ÚJPEST betűkre.

A Cseriti a vásárban

A délelőtt és a délután vasárnap is kiváló alkalmat ad a vásárvárosban kínált ajándéktárgyak, portékák megtekintésére és a vásárlásra. Forró italok és ételek gondoskodnak a jó hangulatról.
Az Újpesti Cseriti adományozó házában továbbra is várják a használt, ám jó állapotú játékokat, hogy minél több kisgyermeknek legyen szép karácsonya az adakozó újpestiek és az önkormányzat jótékonysági szervezete által.

Közös programok

Az Újpesti Karácsonyi Vásárban kora délutántól népesül be a nagyszínpad környéke, Palya Bea gyermekkoncertjére. Este a Mystery Gang koncertezik.
A Szent István téren 16 órától szabadtéri gyermekfoglalkoztató, karácsonyi pecsétműhely, krampuszteke, karácsonyfa-díszítő köti le az aprónépet.

A Városháza díszterme is ünnepi koncert helyszíne, 18 óra 30 perctől a Daniel Speer Brass koncertjére várják a nagyérdeműt.

Az Újpesti karácsonyi vásár programjai térítésmentesen vehetők igénybe.

Az Újpesti Karácsonyi Vásár vasárnapi programjai:

December 7., vasárnap

Szent István tér, nagyszínpad
15.00 Palya Bea-gyerekkoncert
19.30 Mystery Gang

Szent István tér

16.00–18.00 Szabadtéri gyermekfoglalkoztató: karácsonyi pecsétműhely, krampuszteke, karácsonyfa-díszítő

Városháza, díszterem

18.30 Daniel Speer Brass ünnepi koncertje

Az Újpesti Karácsonyi Vásár részletes programja: www.ujpest.hu/karacsonyivasar

Adventi vásár és programsorozat vasárnap, Káposztásmegyeren

Helyszín: Homoktövis Általános Iskola (1048 Budapest, Homoktövis utca 100.). Szervezők: a Káposztási Családok Egyesülete, a Közös Sport Egyesület, az Újpesti Kulturális Központ – Megyeri Klub és a Homoktövis Általános Iskola. Támogató: Újpest Önkormányzata.
Adventi vásár az iskola előtt: 10.00-től 20.00-óráig; december 7-én 10.00-től 18.00-óráig.

Részletes program

December 7.
9.00–13.00: Jótékonysági és családi fotózás. Helyszín az iskola galériaterme.
10.00–13.00: Mézeskalács-díszítés, kézműveskedés. Helyszín az iskola aulája.
15.45: Mikulás-sorsolás a vásárok felajánlásaiból. Helyszín az iskola aulája.
16.00: Könyvbemutató. Hétvári Andrea költő-meseíró Csiperi és Susulyka című mesekönyvének bemutatója zenés vetítéssel egybekötve.

A Baptista Harangzenekar jótékonysági hangversenye
Jótékonysági hangversenyre hívja az érdeklődőket az Újpesti Baptista Harangzenekar december 7-én 17 órára. A helyszín az Újpesti Baptista Imaház, IV., Kassai utca. 26. Igehirdető: dr. László Imre, Kárpátalján élő baptista lelkész. A hangverseny támogatói a kárpátaljai magyarok megsegítésére adhatnak adományokat.  A hangversenyt követően Lantos György festőművész Istenes énekek című kiállításának képeit lehet megtekinteni.

Kellemes időtöltést kívánunk!