Támogatott jegyár, Újpest-szelet a nézőknek

  •  
  •  
  •  

Grimm örökzöld meséje, A brémai muzsikusok zenés mesejáték komponálására ihlette meg Balogh Sándort. Az Újpest Önkormányzata támogatását élvező MÁV Szimfonikus Zenekar a mesejátékot zenés kalandozásként, Brémai Rézfúvósok címmel ajánlja kisiskolásoknak az Ady Endre Művelődési Házban május 5-én, éppen anyák napján délelőtt. Az előadás egyben a Zene-Tér-Kép című bérlet záróelőadása, amely önálló műsorként is megtekinthető.

Ráadásul a jegy, köszönhetően Újpest Önkormányzata támogatásának, mindössze 700 forintba kerül. A produkciónak további szponzora is van, a Vadgesztenye cukrászda. Ugyanis az előadást követően Valiczek Józsefné Zsuzsika minden látogatót Újpest-szelettel vendégel meg.

– Több mint egy éve, hogy cukrászdánkban elkészítettük a legendás Újpest-szeletet, amely az élvezetek mellett jótékonysági célokat is szolgál. Az eladott sütik után továbbra is tízszázaléknyi összeget felajánlunk az Újpesti Cseritinek, az önkormányzat jótékonysági szervezetének. – Úgy gondoltuk a férjemmel, támogatjuk a Brémai Rézfúvósok előadást, szeretnénk, ha minél több kisgyermek lenne a hangszerek ismerője, a zenei kalandozás részese. Célunk, hogy tovább folytassuk az Újpest – szelet megismertetését. Az Ady Endre Művelődési Házzal karöltve úgy döntöttünk, hogy anyák napi előadás után mindenki a vendégünk egy süteményre. Bár a süti ajándék, mi mégis úgy határoztunk, hogy az elkészített édesség után a tízszázaléknyi összeget mindenképpen befizetjük az Újpesti Cseritinek – mondja Valiczekné Zsuzsika.

Az előadásra jegyek válthatók az Ady Endre Művelődési Házban.

B.K.