Támogattak, betaláltak, jól tippeltek

  •  
  •  
  •  

Értékes PUMA ajándékcsomagot vehettek át a Bajnok Teraszon a péntek esti karaoke előtt azok a szerencsések, akik az Újpesti Cseriti nyereményjátékán még a bajnokság kezdete előtt helyesen tippelték meg, melyik ország nyeri el a bajnoki címet.

A részvétel feltétele mindössze annyi volt, hogy a Bajnok Teraszon működő büféknél kihelyezett gyűjtőládákon keresztül legalább száz forinttal támogassák a Cseritit. Az adományozók egy tipplapot kaptak, ezen kellett beikszelniük, szerintük kontinensünk melyik országának futballválogatottja fog győzedelmeskedni.

A nyertesek névsora a kihirdetés sorrendjében: Csiby Apor, Nagy Ákos, Petróczi András, Böröcz Nóra, Malid Gábor, Völgyi Sándor, Marosvári Viktória, Nagy Nikolett, Kovács Márk, Balogh Ferenc.

A névsorból jól látható, hölgyek és urak szinte ugyanolyan arányban tippeltek helyesen az Európa-bajnok Spanyolországra. Két nyertes személyesen vette át nyereményét, amelyet Gabaj Zsófia, Újpest Arca adott át neki, többi nyertes pedig az Újpesti Sajtó Kft irodájában kaphatja meg ajándékát.

Mint ismert, az Újpesti Cseritit az önkormányzat hívta életre, a szervezet létrejöttétől kezdve adományokkal támogatja a nehéz helyzetben lévő újpestieket. A tippjátékon befolyt adományokat szintén a rászorulók megsegítésére fordítják.

M. Orbán András