Tehetségek gálaműsora

  •  
  •  
  •  

A magyar kultúra napja alkalmából 11. alkalommal rendezték meg a Csillagszóró Gálát január 24-én este a Karinthy Frigyes Művelődési Házban, amelyen az intézmény tánc- és sportkörei adtak fergeteges ízelítőt tudásukból. A bemutatkozást ezúttal is nagy érdeklődéssel fogadták a szülők, a gyerekek és a foglalkozások iránt érdeklődő újpestiek.

A hagyományos gálaműsorban nyolc gyermek- és ifjúsági csoport, összesen közel kétszáz fiatal lépett fel. A színes, csillogó ruhákban táncoló kis „művészektől” igazi show-t láthattak a nézők, akiket elkápráztatott a fellépők felkészültsége. Az est műsorában szerepelt óvodástorna és -néptánc-bemutató, felléptek az Adonika Tánc- és Mozgásművészeti Stúdió csoportjai, a Starlight Dance Company, a Meteor Dance TSE, a Cit-Car TSE, de a vendégek megcsodálhatták a Fekete Mamba Harcművészeti Iskola izgalmas bemutatóját is. A produkciókat versenytáncosok fellépése zárta.
A Karinthy Frigyes Művelődési Ház „körei” a Találkozzunk többször! rendezvények rendszeres fellépői, akikkel találkozhatunk az Újpesti Városnapokon, a Káposztásmegyeri Napon, ugyanakkor szívesen szerepelnek a helyi sportnapokon, így például a Kihívás Napján is. A csoportok évek óta komoly sikereket érnek el hazai és nemzetközi versenyeken, tehetségük bemutatására szolgál a hagyományosan év eleji gálaműsor, a Csillagszóró is.

G.R.