Téli-Nyári megújulás

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Párbeszédben többször felmerült, hogy az autók számára kijelölt területek többségének rossz állapota és a helyhiány sok bosszúságot okozott az újpestieknek.

 A helyzet megoldására tavasszal nagyszabású parkoló felújításokba és férőhelybővítésbe kezdett Újpest Önkormányzata. A Nyár utca és a Tél utca lakói néhány napja már teljesen megújult és kibővült parkolóban hagyhatják autóikat.

– Az a tapasztalatom, hogy az újpestiek nem csupán a nagyszabású fejlesztésekre figyelnek, hanem örülnek a kisebb, városszépítő, közérzetjavító beavatkozásoknak is – mondja Rádi Attila alpolgármester, aki egyben a körzet önkormányzati képviselője is. – A városvezetésnek fontos a lakótelepi terek, parkok megújítása, a közlekedési és parkolási feltételek javítása, ezért igyekszünk mindenhová eljutni. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg mozgáskorlátozott társainkról, ezért a parkolókban igény szerint mozgáskorlátozott parkolóhelyek is kialakíthatók, úgy ahogy ezt a Nyár utcai parkoló esetében már meg is tettük – teszi hozzá az alpolgármester.

D. V.