Telt ház és jó hangulat a Bajnok Teraszon

  •  
  •  
  •  

Spanyolország – Olaszország mérkőzésre várta a vendégeket a Bajnok Terasz. A labdarúgó Európa-bajnokság döntője izgalmas csatát ígért, nem csoda, hogy a találkozó kezdete előtt egy órával már egy tűt sem lehetett leejteni a Szent István téren. Jöttek a szurkolók, a spanyol és az olasz drukkerek, fiatalok és idősebbek, anyukák, apukák és apró gyerekek egyaránt. A himnuszokra már teljesen megtelt a nézőtér, a későn érkezők már csak állva vagy a betonon ülve figyelhették az eseményeket.

A rekkenő hőség sem riasztotta el a közönséget, akik szívesen fogyasztották a zászlódíszbe öltöztetett pavilonok előtt a frissítő nedűket. Fogyott a sör, az üdítő, és a melegre való tekintettel a finom rozéfröccs.

Persze a főszerepet azért a foci játszotta. Ki-ki vérmérsékletének megfelelően buzdította kedvenceit. Ezen az estén a spanyol derékhad örülhetett jobban, hiszen a hispánok alaposan eltángálták az olasz ellenfelet. (Csak a rend kedvéért: Spanyolország – Olaszország 4-0.)

A Bajnok Terasz programja az Európa-bajnoki döntővel nem ért véget. A 15 négyzetmétere LED-fal állva marad egészen az olimpiai játékok végéig.
A londoni olimpia július 27-én rajtol, de addig is nagy szeretettel és műsorokkal várják a szervezők az újpestieket.

Minden nap 16.30-tól az UKTV riportjait, 17.30-tól mesefilmeket tekinthetnek meg a vendégek. Esténként szórakoztató  filmek, színes programok, pénteken pedig karaoke várja a Bajnok Teraszra érkezőket.

(gergely)