Telt házzal nyitott az Exit Cirkusz

  •  
  •  
  •  

Érdekes, hogy a közönség ugyanannyira tud sikítani az örömtől, mint dermedt csendben ülni az izgalomtól. Az Exit cirkusz szerdai nyitó előadása a Káposztásmegyeri Böröndös utcai szabad területen mindkettőre adott okot a publikumnak.

Újpest apraja-nagyja eljött megnézni a Picard család cirkuszi produkcióját szerda este, amikor az Exit Cirkusz Magyarországon először mutatta be a világturnét követő vadonatúj előadását.

Artisták, bohócok, bűvész és állatidomár – minden, mi szem-szájnak ingere, és ami a cirkusz rajongóit szórakoztatja. A manézs valamennyi sztárja felvonult az újpesti közönség előtt, akik dübörgő tapssal és üdvrivalgással jutalmazták az izgulástól egyébként néma csendben végignézett mutatványokat.

A taps persze azért is szólt, mert a közönség ismét érezhette, hogy jó újpestinek lenni. Az Exit Cirkusz pedig mindennél látványossabban fejezte ki háláját a közönség szeretetéért: két és fél órán át szórakoztatták a publikumot.

S, hogy mitől volt igazán különleges az előadás? Attól, hogy Újpest Önkormányzata jóvoltából 60 gyerek ült a nézőtéren, akik az EGYMI-ből érkeztek. Meg attól, hogy függetlenített gyermekvédelmi felelősök 50 hátrányos helyzetű gyereket hoztak magukkal a cirkuszba. És attól is, hogy a Rajzold le a szabadságot című rajzversenyünk díjazottjai is velünk élvezték a műsort. Szerdán egyébként még egy gyorsasági játékot is szerveztünk az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon, ahonnan szintén 12 család vehetett részt az Exit Cirkusz nyitóelőadásán.

Ettől is jó volt ismét újpestinek lenni.

Az előadásról készült még több képet, Mernyó Ferenc jóvoltából  ITT nézegethet.