Teltházas előadás az Újpest Színházban

  •  
  •  
  •  

Képtelenség nem a színpadot nézni. A hangulat, a díszlet, az izgalmak, no és persze a kifogástalan alakítás. Október 25-én ennek lehetett részese, aki ellátogatott az Újpest Színház legújabb bemutatójára, a Gázláng című színdarabra.

Az előadást megelőzően Krizsik Alfonz az Újpest Színház rendezője köszöntötte a vendégeket.
– Az Újpest Színház a magyar dráma ügyét tűzte zászlajára immár hosszú évek óta. Ezzel a hagyománnyal nem szeretnénk szakítani annak ellenére sem, hogy mos egy angol szerző, Patrick Hamilton darabját tűztük műsorra. Ennek a darabnak is vannak magyar vonatkozásai, hiszen a világhíres film rendezője, George Czukor magyar származású, amerikai filmrendező – mondta.

Az 1944-ben készült Gázláng című film a filmtörténelem mindenki által ismert darabja, amelyet világszerte számos színházban láthatott már a publikum. Most Dózsa László rendezésében az Újpest Színház és repertoárra tűzte és kétségtelenül hatalmas volt a siker. A jegyek már jó előre elfogytak a szereplők, Gregor Bernadett, Dózsa László, Agárdi László, Dózsa Zoltán, Őri- Pál Adrienn és Bata Á. János alakítását pedig vastapssal köszönte meg a közönség.

A darabot legközelebb november 7-én láthatják a színház szerelmesei. Jegyek még kaphatók: http://jegy.ujkk.hu/ oldalon illetve a helyszínen.