Tennünk kell a gyerekekért!

  •  
  •  
  •  

Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt felesége, nem először vesz részt az önkormányzat jótékonysági rendezvényén. Novemberben a vörösiszap károsultak megsegítéséért tartott jótékonysági rendezvényen segédkezett az almasütésben, este a színházban fogadta az érkezőket.

Wintermantel Adrienn: „Mindkét eseményt a segítségnyújtás ösztönözte. Összefogtunk, hogy tegyünk valamiért, amit fontosnak érzünk. Aki látott már izgalomtól csillogó szemű gyermeket, annak nem kell magyarázni, mit jelent ez. Mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek a jövőnk és a jövőnket mi alapozzuk meg.

Nagy örömmel tölt el, hogy az újpesti családok ekkora érdeklődést mutattak és segítőszándékuknak ekkora tanújelét adták. Ez azt bizonyítja, az újpesten élő emberek összetartó közösséget alkotnak, törődnek egymással, hajlandóak tenni a jó ügy érdekében. Külön köszönettel tartozunk azért, hogy szép állapotú, jó minőségű játékokkal töltötték meg az óriási kosarakat, hiszen ez azt jelenti, szeretettel és odafigyeléssel válogatták az ajándékokat.

Egy kislány, kezében tányérjával indult haza, rajta a félig meghagyott tortaszelettel. Mikor megkérdeztük, hova viszi, azt a választ kaptuk: a testvéremnek. Egy másik gyermek édesanyjának vitte maradék süteményét.

Újabb és újabb ötleteink születtek arra nézve, hogyan tudjuk még teljesebbé tenni a következő karácsonyt. Gondolkodunk egy alapítvány létrehozásán, amely nagyban megkönnyíti majd munkánkat. A gyerekekért érdemes és kell is tennünk, ez nem kérdés.”