Tervezd be magad a Szigetre!

  •  
  •  
  •  

Wintermantel Zsolt a fáklyás ballagáson versenyt hirdetett. A győztes belépőt nyer az idei Sziget fesztiválra. Pályázni az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon lehet. A pályamunkákat folyamatosan várjuk

Hamarosan megnyílik az újpesti ajándékbolt, ahol a tervek szerint a városrésszel kapcsolatos tárgyakat, ruhákat lehet majd kapni.
Az új üzlet kínálatában olyan, fiatalok számára készült pólók is lesznek majd, amelyek kifejezetten a tizen- huszonéves korosztály ízlésvilágát fejezik ki.
Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere ezzel kapcsolatban hirdette meg azt versenyt, amelynek résztvevői összemérhetik grafikai, tervezői képességeiket.

A feladat egyszerű: tervezzenek pólóra nyomtatható, trendi, cool Újpest emblémát és szlogent, ami azt fejezi ki, hogy Újpest miért jó hely. Miért jó itt élni, fiatalnak lenni?

A nyertes emblémával megnyomott pólókat az újpesti ajándékboltban fogják árusítani.

Pályázni bárkinek lehet, az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalra feltöltött tervekkel. A győztes az lesz, akinek pályamunkája a legtöbb “lájkot” kapja. Pályázni folyamatosan lehet. Az első tervet a május 28-i, Újpesti Családi Napra már megvalósítjuk. 

Sok sikert!