Tervezzen logót a szakrendelőnek!

  •  
  •  
  •  

2011. október elsejével Újpest Önkormányzatának tulajdonába került a Görgey utcai szakrendelő, vagy ahogyan sokan ismerik, az sztk. Nem csak az épület átfogó felújítása, hanem egy teljesen új, folyamatosan frissített honlap is elkészül, az újpestiek és az érdeklődők naprakész információkkal való ellátása érdekében.
A megújulás, az új szervezet új arculatot és új logót is igényel.

Célunk, hogy újpest lakosainak bevonásával, az Önök ötleteivel, javaslataival hozzuk létre azt a logót, amely szimbolizálja mind Újpestet, mind a szakrendelőt, mind az általunk képviselt értékeket: szakértelem, elhivatottság, az emberi élet tisztelete.
Mindezek érdekében logó-készítési pályázatot írunk ki, melynek részleteit alább olvashatják:

Pályázati feltételek:

A pályázat nyílt, újpesti lakosok kortól, nemtől függetlenül pályázhatnak. Egy személy több pályaművet is készíthet.

A logó nem utalhat és nem is tartalmazhat törvénybe, közerkölcsbe vagy jó ízlésbe ütköző képeket vagy kifejezéseket.

Benyújtásának módja:
Kizárólag elektronikus úton, a logo@szei.hu e-mail címre. Lehet pályázni ötlettel (például csak a színekre vagy formákra vonatkozó javaslatok) vagy kész tervvel (pl. számítógépes vagy kézi rajzzal), az utóbbi esetben a pályaművet tif, bmp, gif vagy jpg formátumban szükséges beküldeni.

A levélnek tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát, lakcímét és e-mail címét.

A logóval szembeni elvárások:
Legkisebb mérete 3 centiméterszer 3 centiméter, ebben a méretben is egyértelműen felismerhető és azonosítható. Színes legyen, de fekete-fehér használat esetében is beazonosítható legyen.

A pályamű beadásának határideje:
2011. november 10., éjfél. A határidő után érkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

Zsűrizés, értékelés, díjazás:
A megadott határidőig beérkezett pályamunkákat a szakrendelő munkatársaiból álló szakmai zsűri értékeli és tetszésük, ízlésük szerint rangsorolják. Az általuk legjobbnak ítélt tervek közül maximum tíz pályamű ezután/november 16-án felkerül a www.ujpest.hu oldalra, ahol bárki szavazhat az általa legjobbnak tartott alkotásra.

A legtöbb szavazatott kapott logó készítői:
az I. helyezett 25.000 forint,
a II. helyezett 20.000 forint,
a III. helyezett 15.000 forint értékű ajándékutalványt kap.
A legtöbb szavazatot kapott alkotás lesz a szakrendelő hivatalos logója.

Szerzői és felhasználói jogok:
A pályázat benyújtója a pályázaton való részvételével lemond a pályamunkához fűződő szerzői jogairól, és elfogadja, hogy semmiféle anyagi vagy egyéb ellenszolgáltatásra igényt nem tarthat. Ugyanakkor hozzájárul, hogy az általa megadott személyes adatait, elérhetőségeit a pályázat kiírója saját adatbázisában megőrizze, az adatokat bizalmasan kezelve.

A pályázat kiírója:
Újpesti Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Kérdés esetén érdeklődni lehet Szökendi Kozima kommunikációs csoportvezetőnél (telefon: 06-1-231-6019, e-mail: szokendi.kozima@szei.hu).