Tisztább lett a Népsziget!

  •  
  •  
  •  

Szemétgyűjtési akciót szervezett az Újpesti Közterület-felügyelet a Népszigeten. A takarításon a felügyelet lelkes munkatársai minden újpestit szívesen láttak, akik számára fontos környezetük tisztasága.

Háromezer forinttól húszezer forintig terjedő helyszíni bírság szabható ki mindazokra, akiket illegális szemetelésen ér a Közterület-felügyelet. Sőt, az esetleges szabálysértési eljárás megindítását követően az illető ennél még magasabb büntetésre számíthat.

Az Újpesti Közterület-felügyelet figyelemfelkeltő célzattal szervezte meg szemétszedési akcióját szombat délelőtt, ezzel is rámutatva a probléma jelentőségére. A felügyelet, és a IV. kerületi Önkormányzat Közhasznú Foglalkoztatási csoportjának munkatársai több zsáknyi szemetet, rengeteg üveget és számos veszélyes hulladékot gyűjtöttek össze.

A gyűjtésből aktívan kivették részüket Bartók Béla, és Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselők is. A szorgalmas szemétszedőkhöz Wintermantel Zsolt polgármester is ellátogatott.

Az akcióhoz továbbra is várják a lelkes természetszerető újpestiek csatlakozását, ugyanis egy hónap múlva ismét közös szemétszedésre invitál a felügyelet!

Kapcsolódó facebook fotógalériánkhoz kattintson ide!

(antosa)