Tízezer kilogramm újpesti kupak

  •  
  •  
  •  

Újpest ismét bizonyítja, hogy közös erővel nagy dolgokra képes, hiszen a június óta tartó kupakgyűjtési akcióban Újpest apraja-nagyja részt vesz.

A legutóbbi szállítmány után, a Halassy Olivér Sportközpontban most újabb teherautónyi PETtető várja, hogy a nemes cél érdekében Tinnyére kerüljön. Eddig közel 10 000 kg érkezett a gyűjtőpontokra zsákokban, dobozokban, kosarakban.

Hozták autóval, biciklivel és kupak került a méhecskés gyűjtőedényekbe apró óvodás kezek segítségével. Októbertől értékes nyereményekért gyűjtik a műanyag tetőket az újpesti iskolások és óvodások, akik egy hónap alatt több mint 500 kg-nyit vittek az intézményekbe. Tudják, hogy Imikének gyűjtik a kincset érő kupakokat. Az Aquaworld, a Kölyökpark, a MagicBox és a Halassy Olivér Sportközpont viszonzásképp megajándékozza a legszorgalmasabb osztályokat és óvodás csoportokat.

LEGYEN EGY NAGY HAJRÁ!
Az Imike megsegítésére szánt kupakokat november 30-ig várják a 23 gyűjtőhely valamelyikén. (Gyűjtőpontok listája ITT) Addig is gyűjtsük össze Újpest összes kupakját!