Tízpályás tollaslabda csarnokot adtak át Újpesten

  •  
  •  
  •  

Csoda csarnoknak nevezte a tollaslabda újpesti fellegvárát Wintermantel Zsolt a létesítmény vasárnapi avatóján. Mint mondta a vadonatúj létesítmény bizonyítja, hogy Újpesten jó élni, ide szívesen jönnek a beruházók. A Fővárosi Vízművek külső Váci úti bázisán tíz pályán reggeltől késő estig gyermekektől a felnőttekig lehet püfölni az egykor tollal ékesített labdát.

 Petrovics Gábor az önerős beruházás egyik alapító tagja lapunknak elmondta, hogy az 1600 négyzetméteres csarnok a fővárosi tollaslabda sport fellegvára lesz. Mindenkit várnak, különösen a gyermekeket. Felajánlotta, hogy az újpesti iskolások tornaóra keretében ingyen látogathatják az intézmény, edzőt is biztosítanak a csoportok számára.
A kétszintes csarnok az öltözőkön, vizes blokkon kívül pingpong termet, sportszerüzletet és később büfét is magában foglal. Mint mondta: köszönet az önkormányzatnak a gyors hatósági eljárásért, a támogató hozzáállásért, amely elősegítette a kétszázmillió forintos beruházás magvalósulását.
Egy országos szenior bajnokság játékainak megkezdésével birtokukba vették a játékosok a pályát. Miként a polgármester rámutatott, a beruházással Újpest sportnagyhatalmi pozíciója tovább erősödött. 
N.Zs.