Tornaóra Kiss Zoltánnal és Vermes Krisztiánnal

  •  
  •  
  •  

Szerdán reggel az Újpest FC két labdarúgója, Kiss Zoltán és Vermes Krisztián a Karinthy Frigyes Általános Művelődési Központ Általános Iskolába látogatott, ahol a 3. B osztály testnevelés óráját tartotta meg.

Nem ez volt az első alkalom, hogy csapatunk játékosai iskolásoknak tartottak tornaórát, októberben három általános iskolába is ellátogattak az Újpest FC játékosai. Balajcza Szabolcs és Horváth Tamás kezdte a sort, majd Rajczi Péter és Dvorschák Gábor mozgatta meg a gyerekeket, legutóbb pedig Lázár Bence és Szokol Zsolt látogatott el egy újpesti általános iskolába.
 
A ma reggeli foglalkozáson rövid bemelegítés után labdás feladatok követték egymást, ahol csoportokra osztva versenyeztek egymással a diákok. Az utolsó 15 percben a fiúk fociztak, a lányok pedig kidobós játékot játszottak.
 
A korábbi iskolalátogatásokhoz hasonlóan a testnevelés óra végén játékosaink egy futball labdát ajándékoztak az osztálynak, rajta az Újpest FC címerével, valamint minden gyerek kapott csapatképet a játékosok aláírásával és egy dedikált 6:0 stadionlapot.
 
Kiss Zoltán:
– Örülök, hogy ránk esett a választás, kicsit visszamehettünk az időben, jó volt „nosztalgiázni”. Azt gondoltuk, hogy a gyerekeket nehéz lesz fegyelmezni, de nagyon aranyosak voltak, intelligensen álltak a dolgokhoz. Úgy gondolom, hogy nagyon jól sikerült a tesióra.