Tragédia: leukémiában elhunyt a magyar vízilabdázó

  •  
  •  
  •  

Alig néhány héttel 18. születésnapja után leukémiában elhunyt az Újpest csapatának korábbi vízilabdázója, Tóth Balázs, írja a borsonline.hu.

Hosszas betegeskedés után eltávozott az újpestiek egykori reménysége, Tóth Balázs, aki tíz évig volt a lila-fehérek hűséges és megbecsült játékosa.
 
– Letaglózott a hír bennünket. Több mint három éve tudták, hogy Balázs szervezetét megtámadta a gyilkos kór, de reménykedtek az orvostudományban, a csodában és a beteg akaraterejében. Hiszen oly sokan megbirkóztak már a leukémiával… A kezelések hatására jobban lett, hosszú szünet után újra le-lejárogatott az edzésekre – folytatta a mester. – Csak meccset nem játszhatott, hiszen a sportorvosit nem kaphatta meg. Annyira jól érezte magát ebben a közösségben. Tényleg hittünk a felépülésében, abban, hogy kiállja a megpróbáltatásokat, és hamarosan újra itt lesz közöttünk. Szóval megdöbbentünk, szinte percek alatt felnőtt az ifjakból álló csapatom. Elvesztettünk egy pólóst, egy barátot.” – mondta Benczur Márton, Tóth Balázs korábbi edzője.

(forrás sport3365.hu)