Túl a játékhegyen

  •  
  •  
  •  

Térdig jártak a játékokban az Újpesti Cseriti önkéntesei, akik advent harmadik vasárnapján gyűltek össze azért, hogy a magánszemélyek, újpesti vállalkozások által felajánlott használt és vadonatúj játékokat szétválogassák.

A Wintermantel Adrienn által életre hívott jótékonysági kezdeményezés, az Újpesti Cseriti első akciója máris nem várt sikerrel járt. Az Erzsébet utcai általános iskolában ugyanis az önkéntesek alaposan beleizzadtak ma abba, hogy átválogassák az adományként felajánlott játékokat.

Elkészültek az ajándékocsomagok is, amelyeket a december 17-i karácsonyi rendezvényen adnak majd át az újpesti nehéz sorsú gyermekeknek, de jut belőle majd az óvodákba, bölcsődékbe is.

Mint ismeretes, az Újpesti cseriti korábban 11 dedikált pólót és 2, szintén dedikálta focilabdát bocsátott árverésre. A sportszereket az Újpest FC juttatta el a Cseritihez. Szintén jótékony célú árverésre ajánlotta fel Curtis, azt az egyedi pólót, amelyen az övén kívül a december 3-ai koncert valamennyi fellépőjének aláírása látható.