Új előénekes a szektorban

  •  
  •  
  •  

Szomorú bejegyzésben tudatta az 1885.hu oldalon barátaival, rajongóival “Kisfat”, az újpesti szurkolótábor “előénekese”, hogy két évnyi dobolás és több, mint hat év előéneklés után végleg elhagyja a kerítést és átadja helyét egy új “capo”-nak

Az elmúlt 6 év borzalmasan sok élményt és megbecsülést hozott, nagyon szerettem a közös munkát a Klubbal, a Játékosokkal, Szurkolókkal, még akkor is, ha néha voltak súrlódások, viták. Sehol nem kaptam volna ekkora szeretetet életemben, mint itt, Újpesten! Ezt köszönöm mindenkinek!

Az elmúlt évben történtek azonban olyan dolgok az életemben, amik hatványozottan kihatottak az életemre és így az állapotomra. Több konfliktus is kialakult körülöttem, amibe sokszor csak belecsöppentem, de így én is átéltem azokat. Sajnos lelkis vagyok, így az előénekesi munkámra is kihatott ez, nem voltam nyitott megújulni, nem jött az ihlet az új dalokhoz. Mindemellett az elmúlt időszakban erős kritikákat is kaptam egy általam maximálisan tisztelt szurkolói társamtól, ami után elgondolkodtam és egyeztetve vele, döntöttünk a frissítésről.

Ez a frissítés egy új színt egy új stílust hozhat, új dalokat, új impulzusokat. Még kialakulatlan, hogy egy vagy kettő előénekes lesz-e, illetve, hogy pontosan ki lesz ez a személy. Az sincs kizárva, hogy egyes esetekben fizikailag is segítem a munkájukat. Dolgozunk rajta, megvan a koncepció, így rövid időn belül meglesz a végleges megoldás.” – írja bejegyzésében Kisfat.

(forrás: 1885.hu)