Új érmére az új hidat

  •  
  •  
  •  

„Látványa is lenyűgöző; ez a nemzetközileg is elismert modern építmény a magyar hídépítészet hírnevét öregbíti, és újólag az európai építészet-hídépítészet első vonalába emeli.”
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa széles körű társadalmi egyeztetés után, úgy döntött, hogy a jelenlegi kétszáz forintos bankjegyet 2009-ben érme váltja majd fel, melynek érmeképét lakossági szavazás keretében döntik el.

Örömmel értesültünk arról, hogy nekünk újpestieknek megadatott a lehetőség, hogy az Újpest határában lévő, látványra is lenyűgöző Megyeri-híd érmekép- tervét támogatva tovább öregbítsük Újpest hírnevét. 
 
A nyilvánosság elé tárt érmekép-tervekre az interneten – melyet internetes kapcsolat hiányában a Polgármesteri Hivatal (valamint az Újpesti Napló szerkesztősége) biztosít – a www.mnb.hu, illetve a www.forint.hu oldalakon, továbbá a 06-40-121212 telefonszámon lehet szavazni, 2008. október 26-ig.
 
Kedves Újpestiek!
Kérem, éljenek a lehetőséggel és szavazzanak Magyarország legújabb és legnagyobb felületű folyami hídjára a Megyeri-hídra, erősítve ezzel a térség és Újpest hírnevét.
 
                                                    Mi már szavaztunk, tegye meg Ön is!